9.4.14

5 πράγματα που ήθελε τους άνδρες από τις γυναίκες

No comments
Κάθε άνθρωπος δεν έχει ανάγκη να πάρει την τέλεια γυναίκα . Όμως , ο ίδιος ελπίζει να πάρει τη γυναίκα που έχει κάποιες ιδιότητες για να γίνει γυναίκα του .

Εδώ είναι πέντε πράγματα που θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες , όπως αναφέρεται Magforwomen , την Τετάρτη ( 09/04/2014 ) :


Οι άνδρες, όπως οι γυναίκες ντυμένες με πολύχρωμα , ανάλογα με τη στιγμή . Είναι ένα γεγονός ότι οι άνδρες είναι τα οπτικά πλάσματα , ώστε να δώσουν προσοχή στη γυναίκα . Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να είναι θηλυκή και σέξι γυναίκα . Αλλά , αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να δείξει το σώμα, αλλά φορώντας ένα κομψό φόρεμα για να προσελκύσουν την προσοχή .


Η γυναίκα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα μέγιστο ` ` μακιγιάζ μάσκα για να προσελκύσουν την προσοχή των ανδρών . Στην πραγματικότητα , οι περισσότεροι άνδρες μισούν τις γυναίκες των οποίων τα πρόσωπα «συγκαλυμμένες » . Θα μπορούσε να είναι ένας άντρας με μια γυναίκα που θέλει να πάει στην τουαλέτα συχνά για να γυαλίσει τον εαυτό του . Αλλά , η πραγματική ομορφιά δεν είναι απαραίτητη η χρήση Menor διακόσμηση .


Οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που υποστηρίξουν, να ενθαρρύνουν , και να προσπαθούν να είναι το καλύτερο γι 'αυτόν . Οι άνδρες δεν μπορούν να σταθούν με μια γυναίκα που δεν είναι σταθερά , το έργο των οποίων μόνο συγκρίνουν τον εαυτό τους με άλλους ανθρώπους ή τα λάθη τους .

Είναι σημαντικό πάντα να υποστηρίζουν ό, τι είναι ένας τύπος με έναν θετικό τρόπο . Και αν το κάνετε , μπορείτε εύκολα να φτάσετε στην καρδιά του .


Υπάρχει μια παροιμία που λέει «ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του» . Πράγματι , οι άνδρες , όπως οι γυναίκες πώς να μαγειρεύουν νόστιμα φαγητά . Δεν έχει σημασία αν ένας άντρας μπορεί να μαγειρέψει . Αλλά , ο άνθρωπος θέλει το φαγητό του μαγειρεμένα .

Η αίσθηση ότι κάποιος είχε τη φροντίδα του ένα χαλαρωτικό συναίσθημα σε κάθε άνθρωπο .


Οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που είναι ανεξάρτητες ( standalone ) . Οι άνδρες εκτιμούν τη γυναίκα που είχε το δικό της δωμάτιο και έχει ένα σκοπό στη ζωή

0 comments:

Post a Comment

Entries RSS Comments RSS

Copyright © Presenting Info About Health
Powered by Blogger
Design by N.Design Studio
Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com