16.4.14

Αυτό το 8 οφέλη για την υγεία πίσω από τα φρέσκα φύλλα δυόσμου νερού

No comments
Μέντα είναι ένα είδος δημοφιλή μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται ως υλικό για ένα δροσιστικό ποτό . Αυτό συμβαίνει επειδή η μέντα έχει μια φυσική γεύση να είναι σε θέση να κάνουν κρύα ποτά.

Εκτός από τα παραπάνω οφέλη , μέντα ήταν σε θέση να παρέχει πολλά οφέλη για την υγεία για το σώμα σας . Ειδικά στον αγώνα ενάντια σε μια ασθένεια που εμφανίζεται συνήθως στην εποχή της ξηρασίας . Αυτό είναι το όφελος από φύλλα μέντας πόσιμου νερού όπως αναφέρθηκε από boldsky.com .

Μειώστε τη θερμότητα του σώματος
Η μείωση της θερμότητας του σώματος είναι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της φύλλα μέντας νερού για την υγεία . Μέντα νερού είναι σε θέση να παρέχει ένα ψυκτικό αποτέλεσμα στο σώμα και την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της καυτό ήλιο στο σώμα.

υγιής πέψη
Μέντα νερό γεμάτο αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά είναι σε θέση να θρέψει το πεπτικό σας σύστημα .

ενυδάτωση του σώματός
Επειδή ο ζεστός αέρας θα μπορούσε να αφαιρέσει τα υγρά του σώματος σας, στη συνέχεια ήπιε φύλλα μέντας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δροσίσει και να ενυδατώσει το σώμα σας .

Υγιή δόντια και το στόμα
Φύλλα μέντας είναι πλούσια σε αντι- βακτηριακές ιδιότητες και αντι -φλεγμονώδη σε αυτό. Και οι δύο αυτές ουσίες είναι καλό για την ανανέωση του στόματος και την πρόληψη της τερηδόνας .

Ανακουφίζει από το βήχα
Μέντα νερό αφήνει χρήσιμες για ανοιχτές ρινική κοιλότητα και να ανακουφίσει την αναπνοή σας . Έτσι ώστε το νερό είναι καλό για την ανακούφιση του βήχα και φλέγμα .

κατά του στρες
Φρέσκο ​​άρωμα και μια ισχυρή αντιοξειδωτικές ουσίες στα φύλλα της μέντας μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να καταπολεμήσει το στρες στο σώμα και το μυαλό και να σας κάνει να γίνει πολύ πιο χαλαρή .

Καταναλώνοντας ένα ποτήρι νερό μέντας καλό για τις έγκυες γυναίκες . Επειδή η γεύση και το άρωμα μενθόλης σε αυτό, είτε για να ανακουφίσει τη ναυτία.

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα
Τα πράσινα φύλλα είναι πλούσια σε βιταμίνες όπως η βιταμίνη C , D, Ε , compleks Β , ασβέστιο και φώσφορο. Όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι καλή για τη βελτίωση της ασυλίας του σώματος .

Όχι μόνο μπορεί να ανανεώσετε το σώμα , γυρίζει φύλλα μέντας νερού μπορεί να βελτιώσει την υγεία του σώματός σας . Είστε ενδιαφέρονται να κάνουν μέντα νερό σήμερα ;

0 comments:

Post a Comment

Entries RSS Comments RSS

Copyright © Presenting Info About Health
Powered by Blogger
Design by N.Design Studio
Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com