16.4.14

Tatlı su nane yaprakları arkasında bu 8 sağlık yararları

No comments
Nane serinletici bir içecek için malzeme olarak kullanılan popüler baharat bir türüdür. Nane doğal bir tat soğuk içecekler yapmak mümkün olacak çünkü bu .

Yukarıdaki faydaları yanı sıra , nane vücut için birçok sağlık faydaları sağlamak için başardı . Özellikle genelliklekuru sezonunda görünen bir hastalığa karşımücadelede . Bu boldsky.com bildirilen gibi su nane yaprakları içmeşeydir.

Vücut ısısını azaltılması sağlığı için su nane yapraklarıönemli avantajlarından biridir . Su nane vücut üzerinde bir soğutma etkisi sağlamak ve vücut içinde kavurucu güneş etkilerini en aza indirmek edebilmektedir.

Antioksidanlar ve bitkisel besinler dolu su nane sindirim sistemi beslemek için edebiliyoruz .

Sıcak hava vücut sıvıları şerit olabilir , çünkü o nane yaprakları içti vücudunuzu serin ve nemlendirmek için etkili bir yoldur .

Sağlıklı diş ve ağız
Nane yaprakları anti- bakteriyel özellikleri ve içinde anti-inflamatuar bakımından zengindir. Bu maddelerin ikisi deağız ferahlatıcı için iyi ve diş çürümelerini önler .

öksürük hafifletir
Su nanesi açık nazal kavite için yararlı bırakır ve nefes rahatlatmak . Su öksürük ve balgam rahatlatmak için iyi olduğunu böylece .

Taze aroma ve naneyaprakları güçlü bir antioksidan maddelerin vücut beden ve zihin stres mücadele ve size çok daha rahat hale getirmek yardımcı olabilir .

Gebe kadınlarda bulantı azaltın
Hamileler için nane suyu iyi bir bardak tüketmek . Ya içinde mentoltat ve aroma bulantı rahatlatmak için çünkü .

Bağışıklık sistemini güçlendirmek
Yeşil yapraklar gibi C vitamini , D, E , B kompleks , kalsiyum ve fosfor gibi vitamin açısından zengindir . Tümvitamin ve minerallervücudun bağışıklık geliştirmek için iyi.

Beden yenilemek değil sadece , su nane yaprakları vücudunuzun sağlığını geliştirmek döner . Bugün nane suyu yapmak ilgilendi ?

0 comments:

Post a Comment

Entries RSS Comments RSS

Copyright © Presenting Info About Health
Powered by Blogger
Design by N.Design Studio
Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com