9.4.14

Vēlaties Healthy Heart? precēties

No comments
Daudzi cilvēki joprojām brīvi precēties , kad precēties ir daudzas priekšrocības psiholoģisko un garīgo veselību. Viena no tām irzemākssirds slimību risku .

Iesaistot 3,5 miljonus pieaugušo ASV parādīja, ka tie, kas ir precējušies , ir mazāk iespēju saslimt ar sirds slimībām nekā tie, kas ir viens, šķīries , vai kuru partneris nomira.

" Aptaujas rezultāti liecina, skaidri , kad runa ir par sirds veselību , ģimenes stāvokļa nozīme , " sacīja Dr Carlos Alviar , vadošais pētnieks . Viņš uzsvēra, ka šis pētījums irlielākais pētījums, kas izvērtēja saikni starp laulību un sirds veselību .

Viena no lietām, kas padara sirds veselībaprecējies cilvēks ir nomodā , cita starpā , mūsu partneri var tieši sazināties ar ārstu vai izveidot transportu uz slimnīcu , ja kaut kas notiek ar sirdi . Precētiem pāriem arī ir vairāk motivēti , lai palaistu veselīgu dzīvi .

Pētījumā ,sirds slimību risku , kas bija precējušies 5 procentiem zemāks . Šis skaitlis ir lielāks jaunākiem pāriem .

Pētījuma rezultāti arī liecina, kavisaugstākais smēķētāju skaits ir par tiem šķīries , un zemākais cilvēkiem, kuru partneris nomira. Aptaukošanās ir galvenokārt atrodami tiem, kas ir vienota un šķīries . Tikmēr tiem, kuru partneris nomira , konstatēts daudzos gadījumos diabētu , kustību trūkumu , un hipertensija .

Pētījums tika veikts laika posmā no 2003 līdz 2008 ar datu filtrēšanu sasniedz 20000 50 valstīs . Vidējais respondentu vecums bija 64 gadi , un 63 procenti ir sievietes .

0 comments:

Post a Comment

Entries RSS Comments RSS

Copyright © Presenting Info About Health
Powered by Blogger
Design by N.Design Studio
Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com