9.4.14

Wil je een gezond hart? trouwen

No comments
Veel mensen zijn nog steeds vrij om te trouwen , als om te trouwen heeft vele voordelen voor de psychologische en geestelijke gezondheid. Een van hen is hoe lager het risico op hart-en vaatziekten .

Een studie met 3,5 miljoen volwassenen in de VS toonde aan dat degenen die getrouwd waren hadden lagere kans op hart-en vaatziekten dan mensen die zijn single , gescheiden of van wie de partner is overleden .

" De resultaten van de enquête blijkt duidelijk , als het gaat om gezondheid van het hart , burgerlijke staat een rol spelen , " zei Dr Carlos Alviar , hoofdonderzoeker . Hij benadrukte dat deze studie is de grootste studie die het verband tussen huwelijk en gezondheid van het hart onderzocht.

Een van de dingen die gezondheid van het hart maken van een gehuwd persoon wakker is , onder andere , kunnen onze partners direct contact opnemen met een arts of het opzetten van een transport naar het ziekenhuis als er iets gebeurt met het hart . Echtparen zijn ook meer gemotiveerd om een gezond leven te voeren.

In de studie , het risico op hart -en vaatziekten die getrouwd 5 procent lager werden . Dit cijfer is hoger bij jongere koppels .

De resultaten van het onderzoek bleek ook dat het hoogste aantal rokers is op hen gescheiden , en het laagst bij mensen van wie de partner is overleden . Obesitas is vooral te vinden bij mensen die zijn single en gescheiden . Ondertussen, in wier partner dood vond vele gevallen van diabetes , gebrek aan lichaamsbeweging , en hypertensie .

Het onderzoek werd uitgevoerd tussen 2003 en 2008 met data filteren bereiken 20.000 in 50 staten . De gemiddelde leeftijd van de respondenten was 64 jaar , en 63 procent vrouw .

0 comments:

Post a Comment

Entries RSS Comments RSS

Copyright © Presenting Info About Health
Powered by Blogger
Design by N.Design Studio
Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com