9.4.14

Μην Origin, βασικό Look γιόγκα δεν οδηγεί στον τραυματισμό

No comments
Γιόγκα προβλέπεται να ξεπεράσει μια ποικιλία από προβλήματα υγείας , από ψυχικές διαταραχές σε καταγγελίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης . Μια μελέτη απέδειξε ότι η γιόγκα βοηθά να ξεπεραστεί ο πόνος και διάφορες ψυχικές διαταραχές . Παρ ' όλα menfaat , ξέρετε γιόγκα είναι επίσης επικίνδυνο, αν γίνει το σώμα memforsir .

Μια έρευνα του 2012 στην Αυστραλία έδειξε ότι ένας στους πέντε ερωτηθέντες υπέστη έναν τραυματισμό κατά τους τελευταίους δώδεκα μήνες για να κάνει γιόγκα . Οι περισσότεροι τραυματισμοί προκλήθηκαν από τη θέση του κεφαλιού περίπτερο ή όρθια στάση με το κεφάλι , στη συνέχεια ακολούθησε με ένα περίπτερο ή να σταθεί ώμο με ώμο , τη στάση ή padmasana λωτού και του μισού λωτού , Uttanasana και adho mukha vrkasana ή περίπτερο χέρι .

" Οι άνθρωποι κάνουν μια όρθια στάση με τους ώμους και στέκεται πάνω από το κεφάλι σας , μπορεί να είναι εκτός ισορροπίας , θα μπορούσαν να πέσουν . Στάσεις απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης και καθοδήγησης , " δήλωσε ο Marc Cohen , καθηγητής της Σχολής Επιστημών Υγείας στο Πανεπιστήμιο RMIT .

Για την αποφυγή τραυματισμών κατά τη διάρκεια της γιόγκα , Cohen είπε , το κλειδί είναι να ακούτε το σώμα σας . Ο ευκολότερος τρόπος για να ακούσετε ό, τι το σώμα είναι να δώσουν προσοχή στο ρυθμό της αναπνοής .

" Η αναπνοή είναι η σύνδεση μεταξύ του μυαλού και του σώματος . Δυσκολία στην προαναγγελία όταν είστε πάρα πολύ το σώμα memforsir πάρα πολύ σκληρά . Δεν πρέπει να κρατάτε την αναπνοή σας ή την αναπνοή παγίδευσης », δήλωσε ο καθηγητής ο οποίος έχει κάνει την έρευνα σχετικά με τα οφέλη της γιόγκα για τη θεραπεία της αϋπνίας και του άγχους .

Είναι επίσης σημαντικό στη γιόγκα , γραμμένο από τον Δρ Neil Tuttle , έναν φυσιοθεραπευτή από το Πανεπιστήμιο Griffith . Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πολύ σημαντικό για να προκαλέσει τον εαυτό τους , ειδικά για τους αρχάριους γιόγκα . Ωστόσο , το σώμα πρέπει να εργαστεί όταν ο συναγερμός έθεσε όλο και έντονο πόνο , είτε όταν κάνει γιόγκα ή μετά την εξάσκηση τους κατ 'επανάληψη .

Εκτός από την αναπνοή και να προκαλέσει τον εαυτό, η άλλη πτυχή που εξετάζει είναι να βρεθεί ένα κατάλληλο είδος της γιόγκα για λόγους υγείας , την ηλικία , και την ικανότητα του σώματος. Ως εκ τούτου , είπε ο Cohen , κάθε άτομο έχει ένα ιατρικό ιστορικό και σωματικές ικανότητες είναι διαφορετικές .

" Η γιόγκα είναι σωστό για ένα άτομο ηλικίας 20 χρόνια θα είναι διαφορετική από τη γιόγκα για άτομα ηλικίας άνω των 80 χρόνια. Δεν ήταν ότι η γιόγκα δεν είναι κατάλληλο για όσους είναι άνω των 80 ετών , ξέρετε », είπε ο Cohen , όπως αναφέρθηκε από το ABC της Αυστραλίας

0 comments:

Post a Comment

Entries RSS Comments RSS

Copyright © Presenting Info About Health
Powered by Blogger
Design by N.Design Studio
Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com