9.4.14

Yapma Origin, anahtar Bak Yoga değil İlanlar Yaralanma için

No comments
Yoga ruhsal bozukluklar gebelik sırasında şikayetleri , sağlık sorunları çeşitli üstesinden gelmek için tahmin edilmektedir . Bir çalışma yogaağrı ve çeşitli ruhsal bozuklukların üstesinden yardımcı olduğunu kanıtladı . Hepsini menfaat rağmen, memforsir vücut yapılırsa yoga da riskli olduğunu biliyoruz .

Avustralya'da bir 2012 araştırma bir beş katılımcılar yoga yapmak içinson on iki ay içinde bir yaralanma yaşadı bulundu . Yaralanmaların çoğu başkanı tarafından neden olduğunu , ayağı veyakafası ile duruş ayakta poz sonra bir stand ile takip ya da lotus ve yarım lotus , Uttanasana ve Adho mukha vrkasana veya el standı , omuz tutum ya Padmasana omuza durmak .

"İnsanlar bir omuz duruş ayakta ve başınızın üzerinde duran , onlar kapalı denge olabilir , onlar düşebilir . Tutum uzmanlık ve rehberlik belirli bir düzeyde gerektirir , " Marc Cohen , RMIT Üniversitesi Sağlık BilimleriFakültesi profesörü söyledi .

Yoga sırasında yaralanmaları önlemek için , Cohen dedi ,anahtar vücudunuzun dinlemektir. Vücutnefesritmine dikkat etmektir ne dinlemek içinen kolay yolu.

"Sen çok zor çok memforsir vücut olduğunda Nefeszihin ve beden habercisi bir . Darlığı arasındakibağlantıdır . Nefesinizi veya nefes hapsi tutun olmamalı , " uykusuzluk ve stres tedavisinde yoganınyararları üzerine araştırma yapmışprofesörü söyledi .

Bu Dr Neil Tuttle , Griffith Üniversitesi bir fizyoterapist tarafından yazılmış , yoga da önemlidir . Ona göre , özellikle yeni başlayanlar için yoga , kendilerini tetiklemek için çok önemlidir . Ancak, vücudunalarm giderek şiddetli ağrı kaldırdı çalışmak zorunda , ya yoga ya da defalarca onları uyguladıktan sonra yaparken .

Nefes ve öz tetiklemek için ek olarak , dikkate alınması gereken diğer bir yönü sağlık koşulları , yaş ve vücut yeteneği için yoga uygun bir türü bulgudur. Bu nedenle, Cohen her kişi bir tıbbi geçmişi vardır ve fiziksel yetenekleri farklıdır , dedi .

ABC Avustralya tarafından aktardığı gibi " 20 yaşındaki bir kişi bu yaş 80 yıl yoga farklı olacaktır için Yoga hakkıdır. Yoga , biliyorsunuz 80yaşın üzerinde olanlar için uygun değildir değil miydi , " Cohen , dedi

0 comments:

Post a Comment

Entries RSS Comments RSS

Copyright © Presenting Info About Health
Powered by Blogger
Design by N.Design Studio
Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com